Onze Club

Nieuwe locatie voor KOCH advocaten

7 januari 10:45  “Al sinds de oprichting in 1984 onderscheidt Koch Advocaten zich door haar verbondenheid met de samenleving en het bedrijfsleven.meer »

Grote club actie 2021

12 december 11:15  Beste clubleden, op donderdag 9 december heeft de trekking van de Grote Club Actie loterij plaatsgevonden. De uitslag hiervan is terug te vinden op www.clubactie.nl meer »

Vooraankondiging Groen Wit 90 jarig Jubileum

6 december 14:30   Op 1 April 2022 bestaat onze vereniging 90 jaar. Dit willen we niet zomaar voorbij laten gaan, daarom organiseren we in het weekend van 2 en 3 April 2022 allerlei activiteiten voor Jong en Oud. meer »

Nieuwe Voozitter bij Groen-Wit

23 november 10:45  Woordje van de nieuwe voorzitter Groen-Wit. Ongeveer een jaar geleden is mij gevraagd om voorzitter te worden van RKSV Groen-Wit. Dit is een functie waar je goed over na moet denken of je die gaat vervullen. Tijdens het afgelopen jaar -waarin ik deze functie voor een gedeelte ad interim heb vervuld - heb ik zowel privé als zakelijk alles overwogen en besproken wat er toe heeft geleid dat ik de functie heb aangenomen. Tijdens de ALV op 8 november jl. ben ik officieel benoemd. Ik dank eenieder voor het vertrouwen dat in mij gesteld wordt.meer »

Nieuw logo Groen-Wit

13 oktober 12:00  Beste jeugdleden van Groen-Wit, In april 2022 bestaat Groen-Wit 90 jaar! Dit zal zeker niet onopgemerkt voorbij gaan. Het is tijd voor vernieuwing en daar hoort ook een nieuw logo bij!meer »

MET SPOED Vrijwilligers Gezocht !!!!

2 februari 12:45  Beste leden en niet leden, Binnen de vereniging zijn we met spoed opzoek naar vrijwilligers voor verschillende functies en commissie. Momenteel zij we met spoed opzoek naar iemand die zich wil inzetten voor websitebeheerder/ PR & Communicatie. meer »