Vander Valkt zoektStaff_wanted.pdfNieuws

Medewerker Snackbar !!

2 mei 11:15  Hé, heb jij interesse in deze functie? Leuk! Lees hieronder of het iets is voor je om onze gezellige groep snackbarmedewerkers te versterken. De keuken (snackbar) is open op de speeldagen zaterdag en zondag, en ook tijdens evenementen zoals het thuistoernooi. De diensten worden verdeeld in vier dagdelen. De bestellingen worden gedaan aan de bar, daar afgerekend en vervolgens komen ze in de keuken binnen. Je handelt de bestellingen op volgorde van binnenkomst af. meer »

68x gelezen

Maik Schrama gepromoveerd

19 juni 18:00  Na vorig jaar de stap te hebben gemaakt naar de 4e klasse, is Maik dit jaar weer gepromoveerd bij de KNVB.meer »

311x gelezen

Kees Heeren begint weer met fluiten

19 juni 17:45  Kees Heeren Jr. begint komend seizoen weer met fluiten voor de KNVBmeer »

476x gelezen

Beoordeel onze scheidsrechters

10 juni 21:30  Vanaf heden hebben is er de mogelijkheid om onze scheidsrechters te beoordelen. Op deze manier kunnen wij nog beter werken aan het verbeteren van de arbitrage.meer »

174x gelezen

Maik Schrama geslaagd voor cursus scheidsrechterscoördinator

14 december 21:15  Afgelopen woensdag , 12 december is Maik geslaagd voor zijn cursus scheidsrechterscoördinator! meer »

272x gelezen

Maik Schrama winnaar quiz tijdens themabijeenkomst Sportiviteit en Respect

1 februari 10:00  Tijdens een themabijeenkomst onder leiding van betaald voetbalscheidsrechter Kevin Blom heeft onze scheidsrechterscoordinator Maik Schrama een KNVB-scheidsrechtersshirt gewonnen. Namens RKSV Groen-Wit wensen we Maik veel plezier met zijn nieuwe shirt en hopen we dat hij nog vele wedstrijden voor onze vereniging zal fluiten. meer »

466x gelezen

Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!