Spelregelvragen - GroenWit
Vander Valkt zoektStaff_wanted.pdfSpelregelvragen

Hieronder zal iedere maandag een spelregelvraag geplaatst worden.

Medewerker Snackbar !!

2 mei 11:15  Hé, heb jij interesse in deze functie? Leuk! Lees hieronder of het iets is voor je om onze gezellige groep snackbarmedewerkers te versterken. De keuken (snackbar) is open op de speeldagen zaterdag en zondag, en ook tijdens evenementen zoals het thuistoernooi. De diensten worden verdeeld in vier dagdelen. De bestellingen worden gedaan aan de bar, daar afgerekend en vervolgens komen ze in de keuken binnen. Je handelt de bestellingen op volgorde van binnenkomst af. meer »

424x gelezen

Spelregelvraag Mei 2019

1 mei 12:00  Bij een inworp blijft de inwerper zodanig lang met de bal in zijn handen staan, dat de scheidsrechter besluit om te fluiten en hem de gele kaart te tonen wegens tijdrekken. Hoe moet het spel hierna worden hervat? meer »

590x gelezen

Spelregelvraag April 2019

1 april 20:45  Stelling 1: Als een speler een scheidsrechtersbal wint en deze gelijk tegen de paal schiet mag hij de bal niet meer spelen. Stelling 2: Als er bij een scheidsrechtersbal een overtreding wordt gemaakt voordat de bal de grond heeft geraakt is de hervatting altijd een scheidsrechtersbal.meer »

583x gelezen

Spelregelvraag Maart 2019

1 maart 12:00  Een indirecte vrije schop ter hoogte van de strafschopstip, te nemen door de aanvallende partij, wordt zo uitgevoerd, dat een aanvaller de bal aanraakt, maar waardoor deze bijna niet zichtbaar beweegt. Een tweede aanvaller schiet nu de bal op het doel. Wat beslist de scheidsrechter als de bal rechtstreeks in het doel wordt geschoten?meer »

427x gelezen

Spelregelvraag Februari 2019

1 februari 12:00  Bij de pupillen is halverwege iedere helft een time-out. Hoe wordt het spel hervat na deze time-out?meer »

279x gelezen

Spelregelvraag Januari 2019

1 januari 12:00  De scheidsrechter onderbreekt het spel omdat hij zag dat een verdediger het speelveld verliet en één van de wisselspelers van de tegenpartij (die aan het warmlopen waren) in het gezicht spuwde. Hoe zal de scheidsrechter nu moeten handelen? meer »

276x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!