Sponsorcommissie

Naam Functie Contact
Wim Kind voorzitter sponsorcommissie sponsorcommissie@rksvgroenwit.nl

Sinds januari 2016 heeft de sponsorcommissie een nieuw jasje gekregen. Deze bestaat uit de volgende leden:
Wim Kind (voorzitter + contactpersoon ING)
Michael Raaijmakers
Eric Koenraads

Wilt u zich ook verbinden aan onze club en de zichtbaarheid voor uw bedrijf vergroten? Hiervoor bieden we verschillende mogelijkheden aan:
Reclameborden of doeken langs het veld;
Adverteren in het programmaboekje;
Adverteren op de website etc;
We bieden diverse sponsorpakketten aan.
Lidmaatschap Businessclub;

Sinds april 2016 hebben we een nieuwe opzet gerealiseerd voor de businessclub. Het doel is om samen met leden van de businessclub 3 a 4 keer per jaar bij elkaar te komen aan de hand van een thema-avond, die telkens van locatie verandert. De avonden worden aangekleed met een een hapje en een drankje waarbij we onze bourgondische roots en de onderlinge verbondenheid tussen de leden hoog in het vaandel hebben staan. Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheid om aan te sluiten? Eric Koenraads staat je graag te woord.

Met vriendelijke groeten,
Wim Kind