1ste contributierun seizoen 23-24 - GroenWit
Vander Valkt zoektStaff_wanted.pdf1ste contributierun seizoen 23-24

1 september 2023 0:00

R. de Ruyter

Beste leden van RKSV Groen-Wit,

We hopen dat jullie allemaal een geweldige vakantie hebben gehad en klaar zijn voor het nieuwe voetbalseizoen. We willen jullie graag herinneren aan de deadline voor de contributiebetaling, die op 1 september is verstreken.

Het is van groot belang dat we als vereniging onze financiën op orde hebben, zodat we kunnen blijven investeren in faciliteiten (ledverlichting, opleiden trainers en activiteiten).

Indien je jouw contributie voor het nieuwe seizoen nog niet hebt betaald, willen we je vriendelijk verzoeken dit zo spoedig mogelijk te doen zodat je kan blijven trainen en voetballen. Mocht je vragen hebben over de betaling mail dan naar: penningmeester@rksvgroenwit.nl

Onze boekhouding wordt zorgvuldig bijgehouden en jouw tijdige contributiebetaling draagt bij aan een vlotte administratie. Bovendien stellen we het zeer op prijs als je vrienden en mede-leden wilt herinneren aan het belang van tijdige contributiebetaling.

Laten we samenwerken om rksv Groen-Wit financieel gezond te houden, zodat we nog vele succesvolle seizoenen kunnen beleven. Bedankt voor jullie aandacht en medewerking!

Met sportieve groet,

Ronald de Ruyter

Penningmeester, rksv Groen-Wit

Delen

Lees meer over:
contributie rksv groen-wit voetbal
Gerelateerde artikelen:

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!