Onze Club

Even voorstellen: Feyenoord-target Andraz Sporar

Vandaag om 14:17  Na het vertrek van Nicolai Jörgensen lijkt Feyenoord op zoek naar een nieuwe versterking in de spits. Feyenoord zou interesse hebben in Sporting Portugal-aanvaller Andraz Sporar. De spits is overbodig en mag vertrekken bij Sporting Portugal. Feyenoord heeft daarentegen nog een aanvaller nodig. meer »

Dit zijn de Ajax-talenten die meespeelden in M�nchen

Vandaag om 11:19  Zaterdag doorstond Ajax een belangrijke test op het komende seizoen. De ploeg van Erik ten Hag oefende in Duitsland tegen Bayern München. De oefenmeester liet een aantal talenten invallen waarvan we komend seizoen mogelijk meer gaan horen. Een voorstelrondje. meer »

Samenvatting Bayern M�nchen - Ajax (2-2)

Gisteren om 19:38  Ajax is er niet in geslaagd om het prestigieuze oefenduel met Bayern München in winst om te zetten. De Amsterdammers kwamen vroeger op voorsprong, maar gaven die uiteindelijk uit handen en het was aan Victor Jensen te danken dat Ajax toch nog een punt wist te pakken. Steven Berghuis maakte in Duitsland zijn debuut. meer »

Deze spelers haalden via Excelsior de top

Gisteren om 11:34  Het was vrijdag een feestdag voor alle fans van Excelsior. Hun club was namelijk jarig en bestaat alweer 119 jaar. Om dat te vieren kijken we de meest succesvolle spelers die een verleden in Kralingen hebben. Welke voetballers haalden via Excelsior de top? meer »

De Belgische competitie is weer begonnen: deze Nederlanders zijn er actief

Gisteren om 7:00  Met het treffen tussen Standard Luik en KRC Genk van vrijdag is de Jupiler Pro League al weer begonnen het seizoen 2021/22. In België zijn er 12 Nederlanders actief en dus kan de voetballiefhebber zijn hart ophalen met de Belgische competitie. Welke Nederlanders zijn er actief en hoe groot zijn hun kansen op speeltijd? meer »

Joey Veerman ? Wat is zijn marktwaarde?

23 juli 2021 16:00  Voor dit artikel heeft FACTS zichzelf de volgende vraag gesteld: Wat is op dit moment de marktwaarde van Joey Veerman? De uitkomsten van deze analyse worden hieronder besproken en zijn ook terug te vinden op de site van FACTS. meer »