Onze Club

Samenvatting Vfl Wolfsburg - Bayern M�nchen (2-3)

Gisteren om 21:05  Bayern München heeft een benauwde zegen weten te boeken op VfL Wolsburg. Na de uitschakeling in de Champions League tegen PSG stond er met Wolfsburg een lastige tegenstander op het programma. Wout Weghorst wist te scoren, maar kon een 2-3 nederlaag niet voorkomen. meer »

SC Cambuur promoveert: zo zag het feest eruit

Gisteren om 18:01  De Eredivisie weet welke nieuwkomer het volgend seizoen in ieder geval mag verwelkomen: SC Cambuur verzekerde zich vrijdag namelijk (officieus) van promotie naar het hoogste niveau van Nederland. Het feest na de wedstrijd leverde mooie beelden op. meer »

Bekerfinale op de rol: hoe verliepen de laatste vijf edities

Gisteren om 7:00  Na de onnodige en pijnlijke Europese uitschakeling tegen AS Roma heeft Ajax weinig tijd om te treuren. De Amsterdammers strijden zondag tegen Vitesse voor het eerste eremetaal van dit seizoen. Om al een beetje in de stemming voor de bekerfinale te komen kijken we terug naar de laatste vijf edities! meer »

Superelf Simon Cziommer, vernederlandste Duitser

16 april 2021 12:00  Hij kwam ter wereld in Duitsland, maar de voetballoopbaan van Simon Cziommer speelde zich bijna volledig in Nederland af. Als middenvelder droeg hij de shirts van FC Twente, Roda JC, AZ, FC Utrecht, Vitesse en Heracles Almelo. Ook Schalke 04 en Red Bull Salzburg staan op zijn CV. Nu is de veertigjarige Cziommer spelersbegeleider en ontwikkelingscoach en woont hij met zijn Nederlandse vrouw en kinderen in Noord-Holland. meer »

Win de biografie van Stanley Menzo: "Een vriend zei dat het misschien door voodoo kwam"

16 april 2021 10:00  Hij zag de beelden nooit meer terug. Als het fragment van zijn fout al op televisie werd uitgezonden, draaide hij zich resoluut van het toestel weg. Stanley Menzo hoefde de beelden uit de UEFA Cup-wedstrijd AJ Auxerre - Ajax niet meer te zien. Wilde het niet meer zien. "Ik ben me altijd blijven afvragen waarom ik deed wat ik deed." meer »

Samenvatting AS Roma - Ajax 1-1

16 april 2021 8:30  Het Europa League-avontuur van Ajax is voorbij. Het 1-1 gelijke spel in Rome donderdagavond bleek onvoldoende om de 1-2 nederlaag van een week eerder goed te maken. meer »