Onze Club

Deze dure spitsen flopten in de Eredivisie

Vandaag om 17:00  Afgelopen zomer werden er weer de nodige nieuwe spitsen naar de Eredivisie gehaald. FC Groningen pikte voor een aantal miljoen Paulos Abraham op in Zweden, PSV haalde Carlos Vinicius en AZ versterkte zich met Vangelis Pavlidis. Meer dan bij andere posities ligt er bij een spits druk op presteren. Een spits moet scoren. Deze topaankopen flopten in de spits. meer »

ELF leuke uitdagingen om aan te gaan in Football Manager 2022

Vandaag om 11:40  De nieuwe versie van Football Manager is weer bijna te koop. De beta-versie is al speelbaar waardoor je je vanaf deze weekweer in de rol van manager kan kruipen. Na het opstarten van de game herrijst altijd weer de belangrijkste vraag: bij welke club moet ik nu het roer overnemen? De mogelijkheden zijn eindeloos. Toch helpen we je alvast op weg met elf mooie uitdagingen waarmee je virtuele voetbalgeschiedenis kan schrijven. meer »

Kan Ronald Koeman krediet terugverdienen tegen Real Madrid? De statistieken spreken tegen

Vandaag om 10:47  Het is al een tijdje niet meer Cristiano Ronaldo tegen Lionel Messi. Sterker nog, het wordt de eerste editie sinds 2007 waarin geen van beide supersterren op het veld zal staan. Lionel Messi was destijds geblesseerd en Cristiano Ronaldo schitterde nog bij Manchester United. Sinds de komst van Cristiano Ronaldo bij Real Madrid speelden de twee elke El Clasico tegen elkaar. Geen enkele werd door blessureleed gemist. meer »

Samenvatting Chelsea - Norwich City (7-0)

Gisteren om 19:47  Tim Krul heeft zaterdagmiddag een nachtmerrie beleefd in de Premier League. Hij ging namelijk met zijn ploeg Norwich City keihard onderuit op bezoek bij Chelsea. The Blues stonden bij de pauze slechts met 2-0 voor, maar zouden uiteindelijk met 7-0 gaan winnen.  meer »

De laatste vijf keer dat Ajax en PSV in de Arena tegen elkaar speelden

Gisteren om 11:42  Dit weekend staat voor de Nederlandse voetballiefhebbers vooral in het teken van Ajax - PSV. Het is niet alleen het treffen tussen de twee meest succesvolle Nederlandse ploegen, maar ook tussen tussen de nummer één en twee van het moment. Hoe verliepen de laatste vijf edities? meer »

Deze buitenlandse topduels mag je echt niet missen op superzondag

Gisteren om 7:00  In Nederland staat er zondag met Ajax - PSV een absolute topper op het programma, maar ook in de buitenlandse competities worden er heerlijke duels afgewerkt. We kunnen morgen daarom met recht een superzondag noemen, want de onderstaande wedstrijden mag je echt niet missen. meer »