Vander Valkt zoektStaff_wanted.pdfOnze Club

Algemene Ledenvergadering

5 oktober 14:45  Algemene Ledenvergadering Maandag 7 november Kantine R.K.S.V. Groen Wit 20.00 uur U komt toch ook?!!

47x gelezen

Hulp is hard nodig

8 september 9:30  De start van het seizoen 22-23 staat voor de deur en tijdens de eerste vergadering is gebleken dat er onvoldoende vrijwilligers zijn om de kantine elke zaterdag en zondag te kunnen openen. Als we hier niets aan doen zal de kantine vaker dicht zijn dan open!meer »

108x gelezen

Foto's verslag nacompetitieduel Groen Wit - Terneuzen

1 juli 8:00  Bekijk hier de foto's van de wedstrijd in de nacompetitieduel Groen Wit - Terneuzen. meer »

254x gelezen

Medewerker Snackbar !!

2 mei 11:15  Hé, heb jij interesse in deze functie? Leuk! Lees hieronder of het iets is voor je om onze gezellige groep snackbarmedewerkers te versterken. De keuken (snackbar) is open op de speeldagen zaterdag en zondag, en ook tijdens evenementen zoals het thuistoernooi. De diensten worden verdeeld in vier dagdelen. De bestellingen worden gedaan aan de bar, daar afgerekend en vervolgens komen ze in de keuken binnen. Je handelt de bestellingen op volgorde van binnenkomst af. meer »

260x gelezen

En toen was het zover, 1 April 2022, het 90-jarig bestaan van onze mooie vereniging.

11 april 11:00  Op 2 en 3 april jl. hebben wij dit Jubileum met jong en oud gevierd. De KNVB had ons dit weekend van alle competitieverplichtingen vrijaf gegeven. Op zaterdag hadden we een fantastisch programma voor de Jeugd, afgestemd op leeftijd. De grootste groep (< 13) namen deel aan de Voetbal Party. De onderdelen Cup schieten, Pannaboarding, Gatendoel, Bubble voetbal, Voetbaltennis etc. maakte hier deel van uit. Voor de oudere jeugd hadden we de balgoochelaars van Streetkills uitgenodigd. Zij legden een geweldige Freestyle show op de (kunst)grasmat, en gaven vervolgens een clinic Freestyle. Voor de meisjes (>12) hadden we een grote verrassing in petto. Niet minder dan Caitlin Dijkstra, International van het Dames Nederlandse team, gaf een inspirerende trainingssessie. Heel bijzonder dat ze dit voor de club deed, 6 dagen later stond ze in de basis van het Nederlands team tijdens een WK kwalificatiewedstrijd. meer »

279x gelezen

SPONSOR IN DE SPOTLIGHTS : TRICHIS

28 maart 16:15  Trichis is een content- en creatiebureau met roots in Rotterdam en Breda. Met een team van communicatiespecialisten, ontwerpers en schrijvers is Trichis gewapend met een flinke dosis ervaring en ontembaar enthousiasme. meer »

154x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!