Vander Valkt zoektStaff_wanted.pdfOnze Club

Medewerker Snackbar !!

2 mei 11:15  Hé, heb jij interesse in deze functie? Leuk! Lees hieronder of het iets is voor je om onze gezellige groep snackbarmedewerkers te versterken. De keuken (snackbar) is open op de speeldagen zaterdag en zondag, en ook tijdens evenementen zoals het thuistoernooi. De diensten worden verdeeld in vier dagdelen. De bestellingen worden gedaan aan de bar, daar afgerekend en vervolgens komen ze in de keuken binnen. Je handelt de bestellingen op volgorde van binnenkomst af. meer »

66x gelezen

Oualid Saadouni staat nu al te trappelen bij Groen Wit

22 april 15:45   Als zaalvoetballer behoorde hij tot de beste spelers van Nederland, tijdens het afgelopen EK droeg hij namens Oranje de aanvoerdersband en bij RKSV Groen Wit groeide Oualid Saadouni uit tot kind van de club. Volgend seizoen staat hij in Breda voor de groep en dus is het tijd voor een nieuw hoofdstuk in zijn carrière. “Ik had zelf ook niet verwacht dat het zo snel zou zijn.”meer »

53x gelezen

En toen was het zover, 1 April 2022, het 90-jarig bestaan van onze mooie vereniging.

11 april 11:00  Op 2 en 3 april jl. hebben wij dit Jubileum met jong en oud gevierd. De KNVB had ons dit weekend van alle competitieverplichtingen vrijaf gegeven. Op zaterdag hadden we een fantastisch programma voor de Jeugd, afgestemd op leeftijd. De grootste groep (< 13) namen deel aan de Voetbal Party. De onderdelen Cup schieten, Pannaboarding, Gatendoel, Bubble voetbal, Voetbaltennis etc. maakte hier deel van uit. Voor de oudere jeugd hadden we de balgoochelaars van Streetkills uitgenodigd. Zij legden een geweldige Freestyle show op de (kunst)grasmat, en gaven vervolgens een clinic Freestyle. Voor de meisjes (>12) hadden we een grote verrassing in petto. Niet minder dan Caitlin Dijkstra, International van het Dames Nederlandse team, gaf een inspirerende trainingssessie. Heel bijzonder dat ze dit voor de club deed, 6 dagen later stond ze in de basis van het Nederlands team tijdens een WK kwalificatiewedstrijd. meer »

91x gelezen

SPONSOR IN DE SPOTLIGHTS : TRICHIS

28 maart 16:15  Trichis is een content- en creatiebureau met roots in Rotterdam en Breda. Met een team van communicatiespecialisten, ontwerpers en schrijvers is Trichis gewapend met een flinke dosis ervaring en ontembaar enthousiasme. meer »

73x gelezen

Aanvoerder Nederlandse zaalvoetballers Oualid Saadouni wordt de trainer van Groen Wit

16 februari 10:30  Geachte leden en redactie, Op 15 februari zijn we met Oualid Saadouni in zee gegaan. Hij wordt de komende 3 seizoenen de nieuwe hoofdtrainer van RKSV Groen-Wit. meer »

228x gelezen

Grote club actie 2021

12 december 11:15  Beste clubleden, op donderdag 9 december heeft de trekking van de Grote Club Actie loterij plaatsgevonden. De uitslag hiervan is terug te vinden op www.clubactie.nl meer »

209x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!