Onze Club

Algemene Ledenvergadering maandag 8 november 2021

13 oktober 16:15  Beste Groen Wit lid, Nadat een eerdere versie geen doorgang heeft kunnen plaatsvinden, zijn we nu enthousiast om de algemene ledenvergadering 2021 aan te kunnen kondigen meer »

Nieuw logo Groen-Wit

13 oktober 12:00  Beste jeugdleden van Groen-Wit, In april 2022 bestaat Groen-Wit 90 jaar! Dit zal zeker niet onopgemerkt voorbij gaan. Het is tijd voor vernieuwing en daar hoort ook een nieuw logo bij!meer »

Grote club Actie

28 september 15:30  Zaterdag 18 september start de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie. Ook Groen-Wit doet dit jaar weer mee en we willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Een lot kost €3,- per stuk, waarvan 80% (dus €2,40 per lot) direct naar onze clubkas gaat. Verkoopboekje met QR-code meer »

KNVB loten verkoop

15 juni 15:15  Beste leden, Wil jij ons heel eenvoudig financieel steunen en tegelijkertijd kans maken op allerlei toffe voetbalprijzen? Koop dan een lot van de Amateurvoetbal loterij. Dit is een initiatief van de KNVB en is volledig gericht op het genereren van extra inkomsten voor alle voetbalverenigingen in Nederland. meer »

2de contributiebrief

4 februari 13:30  Beste leden, Normaal ontvangt u begin januari de 2de contributiebrief voor de halfjaarlijkse contributie. Deze is nu verlaat, omdat we gehoopt hadden dat er meer duidelijkheid was met betrekking tot het coronavirus. Helaas is dat nog niet het geval. Ook wij hebben geen glazen bol en kunnen we niet in de toekomst kijken. Het is voor een ieder onduidelijk hoe deze crisis zich ontwikkelt en hoe dit doorwerkt op onze mooie club en wat de consequenties zullen zijn. R.K.s.v. Groen-Wit is de afgelopen jaren een stabiele club geweest en dat willen we ook in deze coronatijd zijn. Maar in deze crisis is het moeilijk ons hoofd boven water te houden en niet naar grote negatieve cijfers te gaan. Nu de kantine al vrijwel het hele seizoen gesloten is blijven de inkomsten die hieruit normaal gehaald worden achterwege. Vooralsnog heeft de gemeente geen coulance met betrekking tot de huur van de accommodatie en de huurvergoedingen dienen volledig betaald te worden. meer »

MET SPOED Vrijwilligers Gezocht !!!!

2 februari 12:45  Beste leden en niet leden, Binnen de vereniging zijn we met spoed opzoek naar vrijwilligers voor verschillende functies en commissie. Momenteel zij we met spoed opzoek naar iemand die zich wil inzetten voor websitebeheerder/ PR & Communicatie. meer »