Onze Club - GroenWit
Vander Valkt zoektStaff_wanted.pdfOnze Club

Nieuwsbrief RKSV. Groen-Wit

4 september 17:30  Wat nieuws vanuit R.K.s.v. Groen-Wit. De eerste nieuwsbrief is een feit. Voor een betere communicatie naar ouders, verzorgers en spelers hebben wij bedacht om een maandelijkse nieuwsbrief te sturen. Zo hopen wij de communicatie te verbeteren en u meer op de hoogte houden van alle activiteiten op de club. meer »

74x gelezen

1ste contributierun seizoen 23-24

1 september 0:00  Beste leden van RKSV Groen-Wit, We hopen dat jullie allemaal een geweldige vakantie hebben gehad en klaar zijn voor het nieuwe voetbalseizoen. We willen jullie graag herinneren aan de deadline voor de contributiebetaling, die op 1 september is verstreken.meer »

72x gelezen

Nieuwsbrief RKSV. Groen-Wit

31 augustus 19:00  Beste Groen-Wit familie, We zijn verheugd jullie te laten weten dat we vanaf september een spannende nieuwe stap nemen om de communicatie binnen onze geliefde voetbalvereniging te verbeteren - we introduceren de officiële RKSV Groen-Wit nieuwsbrief! meer »

52x gelezen

Voorbereiding Groen Wit 1 seizoen 2023 - 2024

21 juli 16:30  De voorbereiding / bekerwedstrijd Groen-Wit 1. Zondag13 augustus Groene Ster 1 - Groen-Wit 1 14.30 uur Dinsdag 15 augustus Madese Boys 1 - Groen-Wit 1 20.00 uur meer »

377x gelezen

Vacature Verzorg(st)er Groen Wit !!

20 juli 15:00  Ben jij de nieuwe verzorger(ster) van Groen Wit? Vanaf het nieuwe seizoen zijn we dringend op zoek naar jou? Wat zijn je taken: 1. Het verzorgen van de selectiespelers tijdens trainingen en bij wedstrijden van het 1e elftal. 2. Het begeleiden van de terugkeer van (geblesseerde) selectiespelers naar wedstrijdniveau. 3. Tapen en masseren. 4. Het in overleg met de vereniging inkopen van verzorgingsmateriaal en het beheren van de voorraad. meer »

106x gelezen

Wedstrijdsecretariaat jeugd Groen Wit

29 juni 8:30  Het wedstrijdsecretariaat voor de jeugd is verantwoordelijk voor het inpassen van de door de KNVB geplande competitie- en bekerwedstrijden van de junioren teams op de zaterdag. Dat valt niet altijd mee, want Groen Wit heeft een bescheiden aantal velden.meer »

154x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!