Vander Valkt zoektStaff_wanted.pdf

Vrijwilligersavond 2024

Hey daar, geweldige vrijwilliger!

Je bent uitgenodigd voor de jaarlijkse vrijwilligersavond van Groen Wit, en we willen niet dat je het mist! Zet daarom zaterdag 29 juni 2024 in je agenda en sleep je partner mee, want dit wordt een avond om nooit te vergeten.

Jullie hebben het hele jaar door voor ons klaargestaan, en geloof ons, we waarderen dat enorm! Dus het is hoog tijd dat we jullie in het zonnetje zetten met een avond vol plezier, lekker eten, en natuurlijk, goede vibes.

De inloop begint om 18.00 uur, en om 18.30 uur gaan we los met de BBQ. Heb je er al zin in? Natuurlijk heb je dat! Dus wacht niet langer, vul snel het aanmeldingsformulier in en maak je klaar voor een avond vol lachen, smullen en genieten.

Met sportieve groeten,
De vrijwilligerscommissie van Groen-Wit

Aanmelding formulier Vrijwilligersavond 2024

Dit formulier is niet meer actief