En toen was het zover, 1 April 2022, het 90-jarig bestaan van onze mooie vereniging. - GroenWit
Vander Valkt zoektStaff_wanted.pdfEn toen was het zover, 1 April 2022, het 90-jarig bestaan van onze mooie vereniging.

11 april 2022 11:00


Op 2 en 3 april jl. hebben wij dit Jubileum met jong en oud gevierd.
De KNVB had ons dit weekend van alle competitieverplichtingen vrijaf gegeven.

Op zaterdag hadden we een fantastisch programma voor de Jeugd, afgestemd op leeftijd.
De grootste groep (< 13) namen deel aan de Voetbal Party. De onderdelen Cup schieten, Pannaboarding, Gatendoel, Bubble voetbal, Voetbaltennis etc. maakte hier deel van uit.
Voor de oudere jeugd hadden we de balgoochelaars van Streetkills uitgenodigd. Zij legden een geweldige Freestyle show op de (kunst)grasmat, en gaven vervolgens een clinic Freestyle.
Voor de meisjes (>12) hadden we een grote verrassing in petto. Niet minder dan Caitlin Dijkstra, International van het Dames Nederlandse team, gaf een inspirerende trainingssessie.
Heel bijzonder dat ze dit voor de club deed, 6 dagen later stond ze in de basis van het Nederlands team tijdens een WK kwalificatiewedstrijd.

Eind van de middag werd de prijswinnaar van het bedenken van het nieuwe club logo bekendgemaakt door onze voorzitter. En als klap op de vuurpijl vond de onthulling van dit schitterende nieuwe logo plaats.

Nadat er via een drone nog prachtige foto’s werden gemaakt van een door onze jeugdleden gevormde 90 op de middenstip, kwamen de activiteiten van de Jeugd tot een einde.

Maar niet voordat ze allemaal uit een ouderwets frietkot, een heerlijk frietje en snack hadden genuttigd.

 

Op zaterdagavond was er nog een gezellig samen zijn in de kantine, waarbij de muzikale klanken werden verzorgd door de DJ.

Op de zondag was er een mix toernooi voor de senioren. Ook dit was geslaagd te noemen, en dit alles werd afgesloten met een lekker soepje en stokbrood.

Nadat de DJ de boxen weer deed knallen, kwamen de eerste oud leden binnen, ook dit was een gezellig treffen, waarbij er mooie en bijzondere anekdotes de revue passeerden.

Ook kwamen die middag 2 vertegenwoordigers van de KNVB ons het Jubileum cadeau overhandigen.

Een prachtig mooi bronzen beeld van een voetballer in actie, deze zal zeker een mooi plaatsje krijgen.

 

Ging dan alles naar behoren?

Nee, zeker niet, de feestcommissie is ruim een jaar bezig geweest met de voorbereiding, had een heel breed programma samengesteld, en het uitermate groots aangepakt. Corona werd echter de spelbreker. De oorspronkelijk gereserveerde feesttent met een capaciteit van 350 personen moest wijken, zodat een groot aantal binnen activiteiten geen doorgaan meer konden vinden.

Last minute is er toch nog een laagdrempelige feestavond en een oud leden bijeenkomst in de kantine georganiseerd.

Helaas was er geen tijd meer voor persoonlijke uitnodigingen, en moest de communicatie komen via e-mails in sportlink, sociaal media en het Princenhaags krantje, aangemeld met mond op mondreclame. We beseffen ons dat een aantal mensen die Groen Wit een warm hart toedragen, niet zijn bereikt, en dat betreuren ten zeerste.

 

Maar we sluiten het positief af, het Jubileum weekend in de huidige vorm was een succes. Onze leden, vrijwilligers, en vrienden van de club die aanwezig waren hebben genoten, en daar gaat het om. Iedereen bedankt en Op naar het 100-jarig bestaan.

 

De Feestcommissie

90 jarig bestaan

90-7.jpg

90-6.jpg

90-5.jpg


.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!