Huidige Corona protocol en maatregelen

30 september 2020 14:15

Beste Groen-Wit leden en overige sportvrienden,

Om enigszins overzicht te houden bij de nieuwe maatregelen. En om dit te handhaven moeten we een aantal regels stellen op begeleiders van uit en thuis teams.

Op basis van de beschikbare informatie die we hebben, en de mogelijkheden binnen de club m.b.t de uitvoering en handhaving zijn de volgende regels opgesteld.

Tijdens trainingen zijn er geen toeschouwers toegestaan.
Ouders/verzorgers die hun kind bergen moet op de parkeerplaats wachten.

1) Thuis wedstrijden.
Toeschouwers zijn niet toegestaan.
M.u.v kaderleden, scheidsrechters en TC leden / coördinatoren.
Alleen begeleiders met een
Maximaal van 4 personen van een team, bijvoorbeeld trainers en leiders.

2) Voor de tegenpartij.
Toeschouwers zijn niet toegestaan.
M.u.v kaderleden, scheidsrechters en TC leden / coördinatoren.
Alleen begeleiders met een
Maximaal van 6 personen van een team, bijvoorbeeld trainers/leiders en chauffeurs zijn toegestaan op het sportpark.

Strenge maatregelen die we helaas noodzakelijk moeten volgen. Wij zijn echter blij dat we kunnen blijven trainen en voetballen. De gezondheid van iedereen gaat voor alles en daarom zijn deze maatregelen noodzakelijk. Wij vertrouwen op jullie begrip en medewerking.

Let op: Maatregelen kunnen per vereniging afwijken en aangepast zijn aan de lokale situatie. Check dus de website van de club voor een uitwedstrijd zodat je niet voor verassingen komt te staan.

Namens het Bestuur van RKSV Groen-Wit