De voetbalschool van RKSV Groen-Wit gaat weer van start

8 februari 2019 10:00

sCOOL, de voetbalschool van RKSV Groen-Wit gaat weer van start op woensdag 27 februari.
De trainingen zijn onder deskundige leiding van onze eigen Ahmed Kasmi.
Kas is oud speler van NAC Breda en is al jarenlang nauw betrokken bij RKSV Groen-Wit.

Opzet, dag en tijdstip spelers in de leeftijd van ongeveer 8 tot en met 12 jaar (basisschool). De training duurt steeds 1 uur en een kwartier. Meiden zijn zeker welkom! Spelers van andere verenigingen of clubloos zijn, zijn ook welkom.

Deze moeten dan wel een extra bedrag betalen. De training is op woensdagmiddag (thans 14.45 - 16.00). 12 trainingen per blok. Deelnamekosten € 75,00 per blok van 12 trainingen. Spelers kunnen per blok aanmelden!! Tenue De spelers kunnen het tenue van Groen-Wit gebruiken. Spelers die dit willen kunnen een tenue (shirt en broekje) gratis in bruikleen krijgen met een borgsom van € 25,00.
Aanmelden met naam, achternaam via maries.geerssen@rijksoverheid.nl.